O tânără de 19 ani a fost lovită pe trecere de către un instructor auto!

Un instructor auto din municipiul Vaslui, a lovit, în această dimineață o tânără chiar pe trecerea de pietoni. Potrivit martorilor, bărbatul se deplasa dinspre Piața Traian spre Gară în momentul când a lovit o tânără pe trecerea e pietoni:

”Eu traversam pe aceeași trecere de pietoni, eram în fața tinerei cu aproape un metru. Șoferul era să dea și peste mine, noroc că m-am ferit. Fata nu a fost la fel de norocoasă”, a declarat bărbatul pentru vremeanoua.ro.

La locul accidentului au ajuns atât echipajele medicale, care au transportat victima la spital, cât și un echipaj al Polției Rutiere, care a început să facă cercetări la fața locului . Oamenii legii i-au reținut permisul de conducere instructorului auto pentru o perioadă de 30 de zile.

“Victima, o femeie în vârstă de 19 ani, din comuna Gorban, județul Iași, a fost acroșată de un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 61 de ani. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat, rezultatul fiind negativ. În acest caz, colegii mei au reținut permisul de conducere al șoferului, iar până la finalizarea cercetărilor acesta are dreptul de a conduce.

Totodată a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui pentru sursa citată.