O tânără de 26 de ani care voia să fie ”Barbie”, a decedat după ce s-a operat la fesieri!

O femeie din Marea Britanie și-a pierdut viața în condiții suspecte, la doar câteva zile după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale de lifting fesier în Turcia.

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, s-a stins în brațele partenerului său, Bradley Jones, în timp ce se îndreptau către clinica din Istanbul pentru un control postoperator.

Publicitate

Tânăra, care visa să aibă un aspect asemănător cu personajul Barbie, a început să se plângă de dureri în piept cu doar câteva ore înainte să se întoarcă acasă, în Manchester. Împreună cu iubitul ei, au mers către clinica din Turcia pentru a verifica starea postoperatorie.

Potrivit informațiilor furnizate de The Sun, în drum spre spital, într-un taxi, Demi Agoglia a suferit un atac de cord și a fost încercat cu disperare să fie resuscitată de către partenerul său. Ajunși la spital, tânăra a fost dusă de urgență la terapie intensivă, însă eforturile medicilor au fost în zadar, iar Demi a fost declarată moartă luni.

Familia tinerei suspectează că aceasta a suferit o embolie, care ar fi cauzat atacurile de cord consecutive. Tânăra a lăsat în urmă trei copii mici, iar iubitul ei este acum nevoit să îi crească singur. Tatăl și sora Demi sunt șocați de tragicul eveniment și așteaptă detalii precise despre circumstanțele decesului.

„Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să o resusciteze într-un taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control și că ea s-a prăbușit în clinică. Au băgat-o într-un taxi cu partenerul ei. S-a întâmplat ceva în taxi. Nu putea respira. A trebuit să o resusciteze. Nu știm dacă a venit și a murit în spital. Este vag. Nu știm toate detaliile. Cred că acolo va fi un raport al medicului legist. Iubitul ei are nevoie de un certificat de deces înainte să vină acasă. Avea doar 26 de ani, nu ar fi trebuit să moară. A lăsat trei copii mici”, a declarat tatăl tinerei.

Publicitate