O tânără profesoară a încetat din viață, subit, după ce a dat naștere unui copil prin cezariană

O tragedie fără margini a avut loc weekend-ul trecut. O tânără profesoară de muzică la Liceul de Artă din Piatra-Neamț a încetat din viață la o zi după ce a adus pe lume o fetiță, informează stiri-neamt.ro.

La doar 36 de ani, Narcisa Mihăilă, mamă a unui băiețel de 10 ani, a murit la un spital privat din județul Bacău, unde făcuse o operație de cezariană pentru a da naștere unei fetițe.

Nașterea a decurs bine, dar la câteva ore tânăra Narcisa s-a stins, lăsând în urmă o mulțime de întrebări despre cum este posibil ca în anul 2021 încă să ne mai moară mamele la naștere.

Potrivit medicilor din Bacău, cauza decesului ar fi tromboembolie pulmonară. Încă nu se știe dacă familia profesoarei va depune plângere către instituțiile competente pentru a se cerceta dacă s-ar fi putut evita o așa tragedie.

A fost odată ca niciodată o fată frumoasă. Și parcă nu era destul, Dumnezeu i-a dat talent, bunătate, discreție, eleganță, talent din nou, iubire pentru artă și pentru toți cei din jur. In preajma ei simțeai pace.
Fata frumoasă a devenit mamă, mamă de băiat frumos, talentat și bun, un puști cu bucle și ochii cât tot universul. După 12 ani, fata frumoasă a mai adus pe lume o fată frumoasă și inima i-a vibrat până la stele…

Nedrept…la doar câteva ore de la nașterea micuței, deși totul a decurs normal, deși

Narcisa a reușit sa arate lumii fericirea ei și totul părea ca este desprins din fericirea însăși…. Narci s-a stins. S-a stins…
Durerea este copleșitoare … gândul la cei mici este ucigător … întrebarea care nu ne lasă in pace este : cum de mai mor mamele la nastere in 2021? Cum?! ….
Noi, prietenii și toți cei care am cunoscut-o și am prețuit-o nu ii vom lasă memoria să se stingă …
Narcisa Mihăilă – artist și profesor de vioară la Liceul de Artă din Piatra Neamt.
A fost și va rămâne Mamă…” – este mesajul Cristinei Timariu, o prietenă a Narcisei.
https://www.youtube.com/watch?v=4NBgqyX7xuc&ab_channel=NarcisaMiriam