O vedetă TV a fost condamnată la 8.658 de ani de închisoare pentru agresiune și abuz!

Un teleevanghelist musulman care-și făcuse un renume de a apărea pe ecrane înconjurat de un harem de femei îmbrăcate sumar pe care le numea „pisicuțe” a fost condamnat la peste 8.500 de ani de închisoare, informează realitatea.net. 

Un tribunal din Istanbul l-a condamnat pe Adnan Oktar, realizatorul unor emisiuni în care predica creaționismul și valorile conservatoare înconjurat de femei îmbrăcate sumar la 8.658 de ani de închisoare, în cadrul unui nou proces, relatează presa locală, potrivit AFP.

Inițial, bărbatul în vârstă de 66 de ani fusese condamnat la 1.075 de ani de închisoare pentru infracțiuni precum agresiune sexuală, abuz sexual asupra minorilor, fraudă și tentativă de spionaj politic și militar, dar sentință a fost anulată în instanța superioară.

La rejudecare, Înalta Curte Penală din Istanbul l-a condamnat pe Oktar la 8.658 de ani de închisoare pentru mai multe capete de acuzare, printre care abuz sexual și privarea de libertate a unei persoane, a relatat agenția de presă Anadolu.

Oktar, decris în presă drept lider al unei secte, a devenbit arhicunoscut pentru emisiunile sale l aun canalul TV online, dar a fost denunțat în mod regulat de către liderii religioși din Turcia.