Oana Zăvoranu ia în calcul să candideze în 2024 pentru funcția de președinte al României!

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai vocale vedete din România dar și controversată, dacă este să ne amintim scandalurile prin care a trecut de-a lungul timpului. 

Ea este foarte activă pe internet și mereu în contact cu comunitatea ei numeroasă de pe Instagram, cărora le povește absolut toate planurile ei de viață.

Astfel că nu e nimic ieșit din comun ca aceasta să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, căci nu vrea ca internauții să aibă curiozități despre ea. În urmă cu câteva zile, vedeta de televiziune a luat pe absolut toată lumea prin surprindere cu ultimul anunț pe care l-a făcut!

Întrebare: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România?

Oana Zăvoranu: ”Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă.

Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce.

Eu am demonstrat că pot!”

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a fost numită noua consilieră de imagine a primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, ea urmând să se ocupe de relaţia cu mass-media.