Oficialitățile îl vor aduce pe Moș Nicolae într-o ambulanță la întâlnirea cu copiii din oraș!

Moş Nicolae va veni în Miercurea Ciuc, la acest sfârşit de săptămână, cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Sogor Eniko, a declarat într-o conferinţă de presă că Moş Nicolae va sosi duminică după-amiază în zona de promenadă din centrul oraşului într-o ambulanţă frumos iluminată şi decorată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, după aprinderea celei de-a doua lumânări de Advent.

Prezent la conferinţa de presă, primarul Korodi Attila a subliniat că venirea Moşului cu ambulanţa nu este o aluzie la situaţia sanitară actuală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă oferindu-se să îl transporte pe Moş Nicolae la locul de întâlnire cu copiii. Korodi a mai spus că cei mici sunt atraşi de maşinile de ambulanţă, pompieri sau poliţie, care au lumini şi scot sunete şi cu siguranţă le va face o bucurie, scrie stiripesurse.ro.

Moş Nicolae va ajunge şi în alte cartiere ale municipiului Miercurea Ciuc, dar de data aceasta pe bicicletă, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi. Copiii care se vor întâlni cu Moşul vor fi răsplătiţi cu mici daruri.

Conducerea Primăriei a anunţat că sâmbătă va fi deschis şi patinoarul artificial în aer liber din centrul oraşului, fiind pregătite mai multe surprize pentru toţi cei care vor să se relaxeze în acest fel.

Tot la acest sfârşit de săptămână, în centrul oraşului se va deschide „Promenada Cadourilor”, un târg tematic unde meşteşugarii din zonă vor oferi spre vânzare decoraţiuni şi ornamente, produse de uz casnic sau jucării pentru Crăciun.

Târgul va fi deschis sâmbătă între orele 11.00 şi 18.00 şi duminică între orele 11.00 şi 19.00. De asemenea, locuitorii oraşului sunt invitaţi la o „Degustare de Crăciun”, în Parcul Central şi în zona de promenadă, unde se vor oferi mâncăruri şi băuturi delicioase, atât în timpul săptămânii, între orele 15.00 şi 20.00, cât şi în weekend, între orele 11.00 şi 20.00.