Om de afaceri ieșean, acuză că este băgat în faliment de apropiații lui Ionel Arsene.

Un om de afaceri ieșean este în pragul ruinării din cauza unor decizii luate de oameni ”controlați” de șeful PSD Neamț – Ionel Arsene, notează cei de la Ziarul de Iași.

Marian Iacomi este un om de afaceri care a împrumutat din bancă 1 milion de Euro pentru a pune pe picioare o balastieră în localitatea Cristești. A angajat 30 de muncitori și nu poate porni afacerea din cauza unei semnături pe care nu o mai primește de la Gigi Dragomir, șeful ANRM, persoană ”controlată” de către Ionel Arsene, spune omul de afaceri.

Publicitate

Datorită ratelor la cre­dite şi salariilor achitate la angajaţi, ieșeanul pierde lunar aproximativ 100.000 de lei. 

„Suntem nevoiţi acum să concediem 30 de angajaţi, majoritatea având copii în întreţinere. Nu mai avem bani să achităm ratele creditului contractat. Inclusiv noi avem copii în întreţinere”, a declarat pentru sursa citată, Marian Iacomi.

Ghinionul omului de afaceri pare a fi faptul că balastiera se află în scripte în judeţul Neamţ, la graniţa cu Iaşul, şi toţi din această branşă sunt la curent cu faptul că Neamţul este fieful lui Ionel Arsene.

Îmi vine să urlu! Nu înţeleg ce vrea! Plătesc leasing de un an de mă dor buzunarele, nu mai am mult până la faliment!”, spune omul, disperat.

Mai multe informații despre acest subiect puteți citi aici.

 

Publicitate