Operațiune de evacuare neobișnuită într-un Mall: peste 50 de capre au fost găsite în parcarea subterană

O situație neașteptată și mai puțin obișnuită a avut loc într-un mall din Târgu Jiu, unde polițiștii au fost alertați de existența a peste 50 de capre care ocupau parcarea subterană a centrului comercial.

Conform informațiilor furnizate de autorități, apelul de urgență la numărul 112 a adus la cunoștința polițiștilor prezența neobișnuită a zecilor de animale în parcarea subterană a mall-ului din oraș. Imaginile surprinse la fața locului au devenit rapid virale pe platformele de socializare, generând interes și discuții amuzante în rândul utilizatorilor.

Sosind la locație, polițiștii au descoperit o scenă neobișnuită – peste 50 de capre ocupau spațiul din parcarea subterană, blocând circulația și generând surprindere printre angajații centrului comercial și clienți.

La început, originea și proprietarul acestor animale nu erau cunoscute. Cu toate acestea, mai multe echipe de poliție au intervenit prompt și au evacuat caprele din centrul comercial. Ulterior, proprietarul a fost identificat și contactat pentru a veni să-și recupereze animalele.

Incidentul a creat un moment neașteptat și, în același timp, amuzant pentru locuitorii din zonă, iar prezența acestor capre într-un spațiu urban, precum parcarea subterană a unui mall, a generat curiozitate și discuții amuzante pe rețelele de socializare.

Autoritățile au reușit să gestioneze cu succes situația, iar acum caprele se află la locul potrivit, sub supravegherea proprietarului lor. Evenimentul neobișnuit și intervenția promptă a poliției au atras atenția comunității locale și au stârnit zâmbete în această perioadă festivă.

Publicitate