Parcul Zoo din Piatra-Neamț, în degradare avansată

Parcul Zoo din municipiul Piatra-Neamț lasă mult de dorit. Acesta este părerea mai multor persoane care au postat pe Facebook fotografii din interiorul părculețului.

Se poate observa o stare de degradare avansată a adăposturilor pentru animale dar și a teraselor din preajmă.

Multe persoane deplâng starea în care a ajuns astăzi Grădina Zoo a orașului, cândva fiind una din locațiile cele mai vizitate de turiști. Putem spune că pe vremea comunismului și imediat după Revoluție, acest parc arăta mai bine decât astăzi.

Iată câteva din comentariile internauților:

Bila neagră a orasului!! Si ce este mai trist, nimeni nu ia nici o măsură ca și cum bietele animale plătesc o vină!! Rușine parc zoologic Piatra -Neamt!!!”

„Dacă aș fi in locul primăriei, as desființa zoo si aș face un parc public pentru oraș… toate orașele mari din țară au parcuri mult mai mari decat ce avem noi in centru. Cred ca este o locație excelentă pentru parc si poate fi extins si spre Colibe.”

„Sunt mai multe crâșme și terase în parc decât animale! Dezolant!”

„Și noi am fost tot astăzi…un dezastru… animalele acelea nu-mi inspiră altceva decât milă…nu au o picătură de apa…. e jalnic locul… mai bine l-ar desființa.”

Amintim că Parcul Zoo aparține primăriei municipiului Piatra-Neamt și este dat în administrare, de câțiva ani, unei firme private.

Publicitate