Pârghiile lui Ionel Arsene din guvern încep să dispară

În urmă cu puțin timp, Carmen Dan a demisionat din funcția de ministru de Interne, cu câteva minute înainte ca premierul Dăncilă să o demită.

Carmen Dan este o apropiată a lui Liviu Dragnea și este pârghia prin care șeful PSD Neamț, Ionel Arsene, încearcă de ceva vreme să scape de comandantul IPJ Neamț, Paul Tablan.

Această pârghie l-a ajutat pe Arsene să-și numească doi apropiați la conducerea IPJ Neamț, dar până acum răsturnarea lui Paul Tablan nu s-a putut face.

Într-o videoconferință, Carmen Dan chiar a făcut o criză de nervi când a aflat că actualul șef al poliției Neamț este în concediu medical și nu poate fi demis.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, o altă pârghie a lui Ionel Arsene în guvern, tocmai a suferit un accident de circulație și se află internat la Spitalul Floreasca, cu mâna fracturată, dar și el s-ar afla pe aceeași ”listă neagră” a lui Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse ale celor de la comisarul.ro, premierul ar fi cerut miniștrilor o situație cu angajările consilierelor ”piloase”, pentru a le da afară măcar pe cele ai căror protectori au căzut în dizgrație.

Un recordman al unor astfel de angajări, se pare că este și Ionel Arsene, conform sursei citate.

Citiți și: Afaceri megabănoase ale cumătrului lui Ionel Arsene

Publicitate