Patronul unui magazin a reclamat la 112 dispariția a 11 ursuleți de pluș! – VIDEO

Polițiștii din Suceava au fost alertați printr-o sesizare inedită la numărul de urgență 112. Proprietarul unui magazin din oraș a raportat furtul a 11 ursuleți de pluș în cursul weekend-ului recent.

Faptele au avut loc în două seri consecutive, sâmbătă și duminică, și au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale magazinului. Imaginile surprind momentul în care o persoană supraveghează zona, apoi doi bărbați îi iau parte în curtea magazinului și fură ursuleții expuși.

Publicitate

Jucăriile de pluș, expuse pe schelele unei scene amenajate în jurul magazinului, au fost descoperite lipsind de către proprietar în dimineața de luni, acesta sesizând imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112.

Sursele din cadrul anchetei au dezvăluit că suspecții implicați în furtul neobișnuit ar avea antecedente penale. Polițiștii au estimat prejudiciul creat la aproximativ două mii de lei.

Investigațiile continuă în vederea identificării și reținerii persoanelor implicate, în timp ce proprietarul magazinului a exprimat speranța că ursuleții de pluș vor fi recuperați și că justiția își va urma cursul în acest caz aparte de furt.

Publicitate