Pentagonul recunoaşte că a testat OZN-uri, iar descoperirile ar putea „să ne schimbe viața pentru totdeauna”

Pentagonul a recunoscut că a deținut și testat resturi de la prăbușirea OZN-urilor. Cercetătorul în domeniul obiectelor aeriene neidentificate (UFO) Anthony Bragalia a dezvăluit pe blogul său că Pentagonul ar fi recunoscut că se află în posesia unor epave ale unor astfel de obiecte, pe care le-a şi testat, scrie The Sun, informează cei de la universul.net.

În 2017, cercetătorul Anthony Bragalia a solicitat Agenţiei de Informaţii în materie de apărare (DIA) date publice despre materiale ale unor potenţiale UFO-uri, conform legislaţiei privind dreptul la informare, iar răspunsul acesteia, venit după 3 ani, a fost un material redactat de 154 de pagini, care conţine o confirmare „uluitoare”.

Prin aceste documente, Pentagonul ar fi recunoscut că se află în posesia unor obiecte aeriene neidentificate prăbuşite, dar şi testarea unor materiale cu proprietăţi electromagnetice deosebite cu mare potenţial pentru industria aerospaţială sau a sănătăţii, susţine acest cercetător.

„Aceste materiale pot fi rămăşiţe fizice recuperate de Departamentul Apărării sub formă de reziduuri, epave, resturi sau orice fel de materiale asociate cu fenomene sau obiecte aeriene neidentificate”, a scris cercetătorul în solicitarea sa.

Acesta a cerut date despre material, provenienţa lui, circumstanţele şi metodele prin care a fost colectat, agenţia care le deţine şi rezultatele testelor în sensul proprietăţilor fizice, chimice şi al compoziţiei. DIA i-a furnizat documente cu rezultate ale testelor efectuate care cuprind raporturi despre un metal capabil de memorie, nitinol (aliaj nichel-titan) – un aliaj capabil să revină la forma sa după ce a fost îndoit sau turtit.

Bragalia a scris că este o recunoaştere uluitoare din partea guvernului SUA în măsura în care unele dintre resturile recuperate posedă „calităţi extraordinare” precum potenţialul de a face lucrurile invizibile sau chiar de a încetini viteza luminii, scrie The Sun.

El a declarat pentru tabloidul The Sun că Pentagonul „ a admis posesia şi testarea unor resturi anormale provenite de la UFO-uri. Au putut afla unele lucruri despre materiale de construcţie extrem de promiţătoare care să devină materialele futuriste capabile să ne schimbe viaţa pentru totdeauna”.

Pentagonul studiază UFO-urile în cadrul programului de identificare a ameninţărilor aerospaţiale (AATIP), finanţat cu 22 de milioane de dolari americani şi care va trebui să vină cu un raport în faţa Congresului SUA în câteva luni. „Articolul a menţionat că acele resturi anormale ale unor obiecte aeriene neidentificate (redenumite fenomene) au fost analizate de un contractor privat.

Solicitarea mea de date publice a fost foarte precisă în sensul că mă interesează rezultatele testelor unor rămăşite provenite de la aceste obiecte/fenomene şi nu ale unor materiale deja cunoscute ştiinţei”.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.