Pentru a obține venituri suplimentare, o tânără își închiriază contra cost jumătate din pat!

În plină eră a creativității financiare, Monique Jeremiah, o tânără de 36 de ani din Australia, a devenit cunoscută în întreaga țară pentru o metodă neobișnuită de a-și suplimenta veniturile lunare.

Aceasta închiriază jumătate din patul său, loc unde fostul ei iubit a dormit timp de doi ani, în schimbul unei sume considerabile de bani. Acest model de afacere, numit „așternut fierbinte”, a atras atenția și curiozitatea multora, pe fondul crizei economice și al nevoii de a găsi soluții ingenioase pentru a face față dificultăților financiare.

Monique Jeremiah a dezvoltat această inițiativă unică ca răspuns la impactul pandemiei de COVID-19 asupra veniturilor sale. Ea a declarat: „La începutul COVID, în 2020, m-am trezit brusc singură; așa că mi-a venit această idee.”

Tânăra oferă jumătate din patul ei celor care caută o opțiune de cazare mai accesibilă și o experiență de dormit mai aparte. Descriind practica, Monique o numește „așternut fierbinte”, subliniind că este potrivită pentru persoanele care pot gestiona cu maturitate emoțională această situație și pot dormi alături de altcineva într-un mod respectuos și fără implicare emoțională.

Ea a explicat: „Este situația perfectă, mai ales dacă ești un sapiosexual, ca mine, și preferi compania decât apropierea fizică.”

Această afacere neobișnuită îi aduce lui Monique aproximativ 631 de dolari pe lună. Ea a subliniat că pentru a funcționa, este esențial ca cei doi chiriași să respecte spațiul, valorile și limitele fiecăruia, astfel încât experiența să fie plăcută pentru ambele părți implicate.

Monique și-a promovat cu succes afacerea pe rețelele sociale, ultimul ei clip despre această metodă de închiriere a patului strângând peste 76.000 de vizualizări, ceea ce a sporit interesul și curiozitatea publicului față de această inițiativă inedită.

Această poveste exemplifică modul în care oamenii se adaptează și găsesc soluții inovatoare pentru a face față schimbărilor economice și a găsi surse noi de venit într-un mediu în continuă evoluție.