Pentru că a pierdut un pariu, o tânără a ajuns să se căsătorească cu propriul tată!

Un caz șocant a avut loc într-o familie din SUA, unde o tânără de doar 20 de ani a decis să își unească destinul cu nimeni altul decât tatăl său. 

Totul ar fi pornit de la un pariu pierdut cu sora sa. Acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra a ajuns să se căsătorească cu propriul tată.

Samantha Kershner, în vârstă de doar 20 de ani nu a stat deloc pe gânduri când și-a dat seama că a pierdut pariul așa că s-a dus să-și caute tatăl care a abandonat-o la naștere. Cum l-a găsit, i-ar fi propus direct să se căsătorească, iar bărbatul a acceptat pe loc, scrie Daily Mail, conform vbiz.ro.

Travis Fieldgrove, tatăl fetei, a ajuns să aibă sentimente puternice pentru el, iar aceleași lucrui au venit și din partea fiicei sale. Cazul a ajuns însă în atența polițiștilor, care s-au declarat șocați de întreaga situație, având în vedere că a încălcat legea.

Tocmai din acest motiv, tatăl și totodată soțul tinerei de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, apoi audiat. Deși au negat vehement că ar fi rude, rezultatele ADN au confirmat că cei doi sunt tată și fiică.

Bărbatul a fost arestat și condamnat la doi ani de închisoare. Cât despre pariul misterios dintre cele două surori, polițștii au mărturisit că dorința Samanthei pentru tatăl ei „a provenit dintr-o competiție geloasă cu sora ei vitregă în privința cine ar putea face sex cu tatăl lor”, scrie presa străină.