Pentru că a traversat prin loc nepermis, o șoferiță i-a aplicat o ”corecție” cu picioarele unui adolescent! (VIDEO)

Pe rețelele de socializare circulă o filmare în care o femeie lovește puternic cu picioarele un licean. Incidentul a avut loc miercuri, pe o stradă din Focșani, elevul fiind acuzat că a traversat strada printr-un loc nepermis.

O şoferiţă din Focşani s-a ales cu dosar penal, pentru că a oprit maşina în plină stradă şi l-a agresat pe un elev de 17 ani.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 25 mai, pe o stradă din Focşani, femeia fiind deranjată de faptul că adolescentul a trecut strada printr-un loc nepermis.

Între ei a avut loc un schimb de replici, apoi şoferiţa s-a dezlănţuit cu picioarele împotriva tânărului. După cum se poate observa și în filmare, adolescentul rămâne calm, deși femeia îi cere insistent să-i ceară scuze pentru gestul făcut.

Situația degenerează după ce liceanul i-ar fi adresat câteva cuvinte injurioase femeii, iar aceasta a răspuns violent, lovindu-l puternic cu picioarele și îmbrâncindu-l.

„În acest caz, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani  au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe. Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, prin apel 112.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia.

Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit. Pe această cale, recomandăm cetățenilor să nu încurajeze violenţa şi injuriile.

Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor; Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi mai ales, nu participaţi la manifestări agresive stradale: bătăi, insulte sau alte tipuri de agresiuni!

Sesizați poliția imediat prin apel 112 și nu vă faceţi singuri «dreptate» prin acte de violență. Aceste gesturi pot avea uneori consecinţe grave, nebănuite!”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

CLIPUL VIDEO poate fi urmărit aici