Pentru că era ultima ei dorință, Poliția a arestat o bătrână de 93 de ani! – FOTO

Poliția din Marea Britanie a arestat o femeie de 93 de ani care nu a comis nicio crimă, ci doar pentru că era „ultima ei dorință”, notează The Guardian, conform stiripesurse.ro.

Într-un tweet care a primit peste o mie de aprecieri, Pam Smith a scris poliției din Greater Manchester pentru a le mulțumi pentru gestul față de bunica ei, Josie Birds.

„Un mare mulțumesc pentru @gpolice pentru că mi-a „arestat” Bunica Josie astăzi”, a spus ea. „Are 93 de ani și sănătatea ei este precară și a vrut să fie arestată pentru ceva înainte să fie prea târziu. Are o inimă de aur și s-a bucurat din plin de asta astăzi. Îți mulțumesc că i-ai îndeplinit dorințele.”

Smith a spus că poliția din Greater Manchester „a făcut o bătrână foarte fericită” prin arestarea bunica ei, adăugând: „Este destul de prost și a vrut să facă așa ceva cât mai are puterea să se bucure de asta. A fost bună toată viața (spune ea…) și a vrut să aibă o experiență de amintit! Ea este o vedetă.”

Poliția din Greater Manchester a declarat într-o declarație: „Cu câteva săptămâni în urmă, un membru al comunității a abordat un PCSO GMP din divizia North Manchester cu o solicitare puțin neobișnuită.

„Femeia a menționat că bunica ei în vârstă de 93 de ani avea o solicitare pe lista ei pe care speră că GMP o va ajuta să o îndeplinească.

„Solicitarea a fost ca bunica să fie „arestată” și dusă la unul dintre secțiile noastre de poliție, astfel încât să poată experimenta cum ar fi să fie de partea greșită a legii.”

Inspectorul Denise Pye de la divizia City of Manchester a declarat: „Concentrarea PCSO-urilor noastre este puternic condusă de comunitatea noastră și de modul în care îi putem sprijini… Cu această ocazie și pentru o scurtă perioadă de timp, am reușit să îndeplinim dorințele unei doamne în vârstă.

Putem asigura restul comunității că, în timp ce se întâmpla acest lucru, ofițerii din întreaga zonă își continuau îndatoririle pentru a se asigura că această scurtă vizită nu a avut niciun impact asupra zonei mai extinse.

Vrem ca întreaga comunitate să se simtă liniștită în prezența noastră și în abordarea oricăruia dintre ofițerii noștri atunci când ne văd în jur.”