Pentru că nu avea tabletă, mergea zilnic la un magazin de electronice și își conspecta lecțiile

Un băiat de 10 ani mergea zi de zi într-un magazin de tehnologie și își nota ceva în caiet. Este vorba de un copil din Brazilia, care mergea în fiecare zi într-un magazin de tehnologie. Ce au descoperit reprezentanții magazinului?

Odată cu apariția pandemiei de coronavirus, copiii din întreaga lume au fost nevoiți să învețe online, pentru că școlile au fost închise.

Astfel, elevii au studiat cu ajutorul tehnologiei. Din păcate, nu toți părinții au o situație financiară bună, motiv pentru care unii copii nu au acces la internet sau la gadget-uri. Este și cazul unui băiețel din Brazilia.

Povestea sa emoționantă a fost relatată pe rețelele de socializare, iar milioane de oameni au fost înduioșați de drama acestuia.

La numai 10 ani, mergea  în fiecare zi într-un magazin de tehnologie. Acesta se uita la tabletele expuse și își nota lucruri într-un carnetel. Băiatul i-a atras atenția vânzătorului care a decis să-l filmeze, postând imaginile pe Internet.

Ulterior, acesta a aflat că băiatul nu avea acces la Interent și nu avea nici tabletă, desi avea nevoie pentru a face cursurile online.

sursa: redactia.ro.