Pentru că o profesoară cerea mită, un părinte a aruncat o găleată cu dejecții peste ea

Imagini incredibile filmate la intrarea în Facultatea de Medicină din Cernăuți, Ucraina, acolo unde tatăl unei eleve, proaspăt absolventă, a aruncat o găleată cu dejecții pe o profesoară. Bărbatul a acuzat-o pe femeie că le-a cerut copiilor câte 300 de euro pentru obținerea diplomei de licență. 

Înregistrarea o arată pe femeie cum vrea să intre în clădire, însă este blocată de tatăl revoltat. Persoana care filmează cu telefonul mobil îi dă bărbatului găleata plină cu urină și fecale și, în timp ce profesoara țipă înspăimântată, omul aruncă dejecțiile pe femeie.

La confruntare, individul și-a adus și prietenii, care l-au sprijinit pe bărbat în demersul lui urât mirositor. Disperată, profesoara a încercat să se justifice în fața grupului de bărbați, dar tentativa ei a fost în zadar.

Tatăl elevei a continuat să blesteme și să toarne murdăria pe ea. „Asta este pentru cei patru ani furați din viața fiicei mele, pentru diploma ei îți dau 300 de euro!”, i-a strigat bărbatul furios, în timp ce femeia insista printre lacrimi că nu este adevărat, că nu le-a cerut bani elevilor.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc pe 25 iunie, în timpul ceremoniei de absolvire.

Poliția din Cernăuți s-a autosesizat în urma publicării imaginilor pe rețele de socializare și, după verificări, agresorul este cercetat pentru huliganism. Conform Codului penal al Ucrainei, bărbatul de 45 de ani riscă până la patru ani de închisoare.