Pentru prima dată în istoria sa, Loteria Română anunță că se pot cumpăra bilete online!

Loteria Română anunță că, pentru prima dată în istoria sa, jucătorii pot achiziționa bilete online pentru jocurile tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc prin intermediul site-ului oficial al Loteriei Române, www.loto.ro.

În vederea facilitării accesului jucătorilor la biletele de loto, Loteria Română a încheiat parteneriate pentru vânzarea online a acestora prin intermediul aplicațiilor dedicate. În prezent, platforma amparcat.ro este prima aplicație care este disponibilă jucătorilor, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa bilete de loto online.

Publicitate

Prețul biletelor cumpărate online este identic cu cel practicat în agențiile loto, iar câștigurile obținute se achită în același mod ca și în cazul biletelor jucate în agenții.

Ionuț-Valeriu Andrei, directorul general al CN „Loteria Română” SA, a declarat: „Prin acest proiect, am creat posibilitatea ca jucătorii să fie la doar un click distanță de jocurile loto, satisfăcând astfel exigențele tuturor categoriilor de participanți.

Prioritatea noastră este îmbunătățirea constantă a experienței jucătorilor în relația cu produsele noastre. Simțim că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri, iar acesta este doar unul dintre pașii pe care îi avem de parcurs în realizarea obiectivelor noastre viitoare.”

Lansarea serviciului de achiziționare online a biletelor pentru jocurile tradiționale marchează un moment semnificativ în evoluția Loteriei Române, aducând o abordare modernă și adaptată tehnologiei într-un domeniu tradițional.

Această inovație oferă jucătorilor o modalitate mai ușoară și mai accesibilă de a participa la jocurile de noroc și mărește conveniența și flexibilitatea pentru toți pasionații de loto din țară.

Publicitate