Pericol pe un drum național! Un TIR cu albine s-a răsturnat pe șosea! (FOTO)

În această dimineață, 25 iunie, în jurul orei 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 2 dinspre Roman către Suceava, în zona Hanului Ancuței din județul Neamț..

Un sens de circulație este momentan blocat, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare asigurând măsuri de dirijare a traficului rutier, informează stiri-neamt.ro.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat de 69 de ani, din județul Suceava conducea o autoutilitară ce transporta albine, în afara localității Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ISU Neamț a transmis un mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona în care s-a produs accidentul rutier din această dimineață, în care un TIR ce transporta aproximativ 60 de stupi cu albine s-a răsturnat.

„A fost semnalata prezenta unor albine in zona Hanu Ancutei! Evitati zona, ramaneti in locuinte! Deplasarea cu autoturismele sa se realizeze cu geamurile inchise! Pastrati distanta fata de insecte pentru a nu va expune periolului de intepaturi de albine! ISU NEAMT!

Bees have been spotted in the area of Hanu Ancutei. Avoid the area and stay in your homes. When moving within your vehicles, keep windows shut. Keep the distance from insects in order not to be exposed to the danger of being stung. ISU NEAMT!” – este mesajul transmis prin RO-ALERT