Periuță de dinți pentru bebeluși din silicon disponibilă pe Littleprints.ro

Obiceiurile pe care cei mici și le dezvoltă din timp sunt acelea pe care le vor avea pe parcursul anilor. Părinții sunt acele persoane pe care copiii îi au ca model și pe care îi copiază de cele mai multe ori. Pe parcursul anilor, învață și își dezvoltă ei singuri capabilități de recunoaștere și de diferențiere a acestora. 

Spălatul pe dinți este una dintre ale deprinderi pe care cei mici trebuie să le învețe și pe care trebuie să le practice de-a lungul vieții. Igiena orală este o componentă importantă și trebuie cultivată ca atare. 

Magazinul online Little Prints pune la dispoziția părinților periuta de dinti pentru bebelusi din silicon, concepută în așa fel încât cel mic să nu se rănească în timpul periajului. Având caracteristici moderne, aceasta asigură un periaj sigur.

Concepută pentru a fi utilizată un timp îndelung

Periuța de dinți poate fi utilizată în 2 etape. Un cap al acesteia poate fi folosit pentru perioada 6-18 luni, având o dimensiune mai mică pentru maxilarul celui mic, iar un cap poate fi folosit pentru +18, având perii mai fermi care asigură o curățare delicată a dinților și a gingiilor. 

Este realizată în așa fel încât să stimuleze gingiile bebelușului, dar în același timp să-i ofere o curățare eficientă. Periuța de dinți este bifuncțională și are terminații pe ambele părți. O parte pentru curățarea dinților, iar cealaltă pentru limbă. Periuța de dinți este potrivită pentru spălare independentă. Cel mic se poate antrena cu ajutorul ei. 

O altă componentă ce diferențiază periuța achiziționată de la Little Prints de celelalte din comerț o face elementul de siguranță încorporat în aceasta. Scutul în formă de floare împiedică introducerea acesteia prea adânc în cavitatea bucală. Cei mici sunt tentați să descopere și să experimenteze pe cont propriu, dar de multe ori ajung să se rănească. Inelul distanțier păstrează periuța de dinți la o distanță potrivită de gâtul bebelușului.

Produsele Little Prints sunt sigure pentru cei mici 

Pentru a se evita contactul acesteia cu suprafețele neigienice, periuța este prevăzută în baza de jos cu o ventuză care permite fixarea pe diferite suprafețe. Din când în când se recomandă sterilizarea acesteia, pentru a se menține un nivel optim de curățare. 

Magazinul online Little Prints este partenerul și ajutorul fiecărui părinte. Primii ani din viața unui copil sunt esențiali pentru deprinderea de noi activități. Cu ajutorul unor produse speciale la îndemână, părinții pot asigura copilului un mediu prielnic de a crește și de învăța mereu lucruri noi.

Pagina oficială littleprints.ro poate fi consultată regulat. Categoria produselor noi este actualizată periodic pentru a servi părinților doritori de noi achiziții. Magazinul online Little Prints este un furnizor de încredere în care se pot găsi articole de îmbrăcăminte, seturi pentru o diversificare ușoară și jucării ce stimulează dentiția celor mici. 

Articole versatile, la prețuri accesibile. Acestea sunt făcute pentru a rezista un timp îndelungat, materialele de calitate garantând pentru acest lucru. 

Little Prints – un magazin de încredere cu produse de copii. 

Contact: