”Perla Moldovei” o groapă cât toată banda de circulație.”

Este vară și orice administrație care își respectă locuitorii, dezvoltă proiecte mari de modernizare a infrastructurii, a locurilor de joacă, de promenadă ori a spațiilor verzi.

La Piatra-Neamț nu există așa ceva. Încă ne mănâncă țânțarii și căpușile din cauză că licitația pentru dezinsectie și dezinfecție nu e gata (vezi aici de ce), și la pachet cu asta, avem cratere în asfalt de câteva săptămâni sau luni pe care nimeni nu le plombează.

Publicitate

O postare video a unui pietrean enervat de ”somnul” autorităților, a atras o sumedenie de comentarii negative la adresa conducerii primăriei. Groapa care dă de furcă miilor de conducători auto se află pe strada Fermelor, una din cele mai circulate străzi din Piatra-Neamț.

Perla Moldovei o groapa cat toata banda de circulatie.” își intitulează pietreanul postarea, iar comentariile vorbesc de la sine despre cât de mulțumiți sunt locuitorii orașului:

Doamne fereste😡si nici macar nu e semnalizata...”

Perla gropilor” e mai potrivit. Perla drumurilor stricate și nereparate.

De câțiva ani, orașul este supranumit “groapa“ Moldovei

Îmi pare rău să văd in ce hal a ajuns acest oral frumos..totul pe seama ambițiilor politice…orasul poate deveni ceva unic in România..trebuie doar un primar gospodar care să vada interesul cetățenilor platitorilor de taxe si impozite nu interesul propriu…poate anul viitor putem schimba in bine fata orasului..respect tuturor pietrenilor.

 

“Perla Moldovei” o groapa cat toata banda de circulatie. Str. Fermelor…aproape de Socar.

Publicată de Andrei Constantin pe Marţi, 9 iulie 2019

 

Publicitate