Petre Roman pleacă definitiv din România: „Scapă de țara asta de doi bani”

Fostul premier Petre Roman, a decis să părăsească definitiv România. Fiica acestuia, Oana Roman, a dezvăluit motivul pentru care fostul politician a făcut această alegere.

ACTUALIZARE: Petre Roman a declarat pentru site-ul bugetul.ro. că este onorat de numirea sa ca Președinte al Universității din Geneva, dar nu intenționează să se mute în Elveția: ”sunt directorul general al Institutului Revoluției Române și cu asta mă ocup intens” – a declarat politicianul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Conform Oanei Roman, tatăl său, împreună cu soția și fiul, se vor muta în Elveția unde vor să înceapă o viață nouă.

Se pare că Petre Roman urmează să ocupe funcția de Președinte al Universității din Geneva, una dintre cele mai bune instituții de învățământ din lume, notează stiridiaspora.ro.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, Oana Roman: „Ce credeți? Azi mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva.

Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele”, a povestit Oana Roman, conform unica.ro.