Piatra-Neamț, anul 2023. Cum arată un pod uitat cu totul de autoritățile locale! – VIDEO

La Piatra-Neamț, primarul Carabelea a investit sume considerabile în reabilitări de punți și de poduri. Deși ar mai fi rezistat cel puțin 30 de ani, conform specialiștilor primăriei, administrația Carabelea a luat decizia controversată de a dărâma podul de la spital și de a construi unul nou.

La 5 minute de centrul orașului, un pod peste pârâul Cuejdi pare să fi fost uitat cu totul de conducerea primăriei. Construit pe o platformă din fier și peticit din loc în loc cu tablă, acest pod face legătura între strada Cetatea Neamțului și strada Foișorului, de cealaltă parte a pârâului.

Aici locuitorii caselor din vecinătate trec cu mașinile direct prin pârâu, dacă au noroc să nu prindă o zi ploioasă. În rest, podul cârpit cu tablă și legat de niște butuci de lemn este traversat zi de zi de copiii care merg la școală și familiile care locuiesc pe malul celălalt al Cuiejdiului.

Bineînțeles că toți plătesc taxe și impozite la primăria Piatra-Neamț, dar nu au noroc nici de asfalt în fața casei și nici de un pod care să le ofere siguranță, pentru că banii primăriei se cheltuiesc pe alte fantasmagorii, cum ar fi grătare în Ștrand de 100.000 de euro, igienizării ale sediului PNL de 100.000 de euro, ori 2 treceri pentru pietoni tot de 100.000 de euro.

Până când cineva din conducerea primăriei se va sesiza, populația din acea zonă traversează spre casă cu ”Doamne ajuta!”

Publicitate