Piatra-Neamț: Dragoș Chitic nu mai candidează la primărie

În cadrul ultimelor întâlniri pe care liberalii din Neamț le-au avut zilele trecute, primarul Dragoș Chitic a anunțat că nu va candida pentru încă un mandat la primăria Piatra-Neamț.

Contextul la care Dragoș Chitic face referire și pe pagina de socializare, are legătură cu condamnarea venită în urmă cu o lună, lucru care l-a obligat să se suspende inclusiv din calitatea de membru PNL.

Publicitate

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat prin intermediul unei conferințe de presă că în acest moment este deschisă competiția internă pentru cine își dorește să candideze la postul de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Mai jos, mesajul primarului Dragoș Chitic:

Pentru a nu lăsa loc de interpretări sau speculații!
În contextul actual candidatura la funcția de primar al municipiului Piatra Neamt în anul 2020 nu este o opțiune pentru mine.

Îmi voi duce până la capăt acest mandat, cu aceeași determinare ca până acum și voi fi alături de PNL Neamț pentru câștigarea alegerilor locale în 2020.

Ma voi implica pentru ca la conducerea primariei Piatra Neamt, după alegerile locale din luna iunie 2020 să fie o echipă liberală care să continue parcursul bun al orașului din ultimii ani, să finalizeze proiectele incepute si sa implementeze cu succes proiectele europene pregatite in acest mandat, proiecte care pot dezvolta accelerat municipiul Piatra Neamt in urmatorii trei ani.

 

Publicitate