Piatra-Neamț: noaptea de Revelion va costa 140.000 lei! Cap de afiș: Adriana și DJ Sava

Administrația Carabelea a anunțat care vor fi formațiile care vor încânta petrenii în noaptea de revelion, ”într-o atmosferă vibrantă și plină de energie”: Adriana și DJ Sava, alături de Mc-ul Ddy Nunes.

Pentru întregul eveniment, se va plăti din bugetul local nu mai puțin de 139.000 de lei, cele mai mari costuri fiind cu scena din centrul orașului, care ”costă” 77.000 lei.

Publicitate

Cu alte cuvinte, ”vedeta” nopții de revelion va fi acea scenă care reprezintă jumătate din bugetul total al evenimentului.

Mulți se întreabă de ce ar fi nevoie de o scenă atât de mare și atât de scumpă pentru un DJ care mixează câteva ore.

Răspunsul este cumva retoric… păi unde să se urce primarul, viceprimarii, consilierii locali și politicienii cu paharele de șampanie în mână, pentru a fi ovaționați de mulțimea venită în centru, dacă nu pe o scenă de așa amploare?!

În deschiderea serii o vom asculta pe Antonia Ciofu, o tânără cântăreață talentată din Piatra-Neamț.

Avem toate ingredientele pentru o petrecere reușită, așa că nu ne mai rămâne decât să ne întâlnim cu multă voie bună și energie pozitivă ca să pășim în Noul An cu dreptul. Ne vedem duminică, 31 decembrie, de la ora 21:30, în Piața Ștefan cel Mare!” – este mesajul administrației Carabelea.

Pe lângă costurile cu scena, din bugetul local se vor mai plăti 25.750 lei pentru serviciile DJ-ului, incluzând transport și cazare și artificiile în valoare de 38.000 lei.

Publicitate