Piatra-Neamț: peticirea cu pavele a ajuns subiect de miștouri la ”Măruță”, pe Pro-TV! – VIDEO

Emisiunea ”La Măruță” de pe Pro-TV este considerată una cu cele mai mari audiențe din țară.

Dacă Piatra-Neamț s-a mândrit în ultima perioadă cu cei mai creativi tineri și cele mai frumoase ansambluri de dansuri și muzică populară care au fost rând pe rând invitații lul Măruță, iată că, din nefericire, lucrurile nu au stat la fel când a venit vorba de lucrări executate de administrația Carabelea.

Publicitate

Un clip video care a făcut înconjorul țării a ajuns în prime-time la Pro-TV, în emisiunea lui Măruță, unde alături de ”Busu” au comentat celebra groapă de pe noul coridor de mobilitate urbană care a fost acoperită după câteva zile cu un ”covor” ondulat de pavele.

”Hai să mergem la Piatra-Neamț unde avem o groapă acoperită cu cărămizi. E zona de pavaj din Piatra-Neamț. Dacă n-au găsit asfalt, că n-aveau…

Cum au făcut chestia asta? De ce au făcut chestia asta? De ce cu cărămizi și nu asfalt? Care-i treaba??

Cine a avut mintea asta creață de a veni cu cărămizile alea? Și acum o să se adâncească mai departe…” – au fost comentariile celor doi realizatori.

În urmă cu jumătate de an, primarul Carabelea a făcut din nou ”cinste” comunității locale, fiind subiect de miștouri în emisiunea ”Morning Glory cu Răzvan Exarhu”.

Subiectul a fost celebra aberație legată de faptul că în Piatra-Neamț se circulă greu și sunt blocaje datorită pietonilor care nu traversează în grupuri, ci de unii singuri:

”Vedem în fiecare dimineață blocaje în trafic și cea mai mare parte a acestor blocaje este determinată de lipsa acestei educații și de lipsa unei responsabilități colective.

E pur egoism să calci pe trecerea de pietoni fără să aștepți să mai fie măcar o persoană lângă tine. Eu ca pieton niciodată nu traversez de unul singur.” – a fost mesajul lui Carabelea.

Evident că acest subiect a fost speculat pe plan național, iar Răzvan Exarhu l-a făcut celebru pe Carabelea: ”de mult n-am mai auzit așa o tâmpenie…  Exact nino-nino, chintesența lipsei de civilizație din România… într-adevăr atitudinea asta față de oamenii care nu au mașini, care sunt vinovați de simplul fapt că există…”

Publicitate