Piero Ferrari, despre cum își etalează românii bogățiile: ”Dacă era așa ceva în Italia, îi aresta pe toți”

Piero Ferrari, unul dintre proprietarii companiei de mașini de lux care îi poartă numele, a exprimat surprinderea față de modul în care unii români își etalează opulența, fără riscurile pe care le-ar fi produs în Italia prezentarea publică a unei asemenea bogății.

Soția lui Piero Ferrari, Romina Gingașu, a relatat într-un interviu acordat emisiunii „În fața ta” de la Digi24 despre o experiență în care au observat șase mașini de lux, inclusiv trei Ferrari, parcate în fața unui restaurant din nordul Capitalei.

Gingașu a subliniat că în Italia, prezența unui astfel de spectacol ar atrage intervenția Garda di Finanza, cu consecințe legale serioase.

„Nu este ok ca bogăția să fie afișată. Chiar râdeam cu Piero când am venit prima dată cu el în România și eram în fața unui restaurant de pe Șoseaua Nordului. Erau în parcare trei Ferrari și trei Lamborghini… Piero a zis că dacă era așa ceva în Italia, venea Garda Financiară și îi aresta pe toți. Așa ceva nu vezi în Italia. Practic nu vezi, poate doar la Monaco…”, a declarat Romina Gingașu.

Aceasta a subliniat și ipocrizia unor persoane care susțin că au acumulat averi impresionante, dar care, de fapt, au datorii uriașe. „Sincer, eu am cunoscut foarte mulți milionari în România care au milioane pe credit. Milionul (de euro) se face foarte greu. Și jumătate de milion… Nu toți sunt milionari, nu sunt deloc, puțini sunt, foarte puțini și care au și un business sustenabil”, a adăugat Gingașu.

Aceasta a subliniat importanța transparenței în afaceri și a corectitudinii în gestionarea acestora, exprimându-și dezaprobarea față de o lume „puțin falsă” în care se discută despre chestiuni care uneori nu își au sensul și nu se vorbește despre aspecte reale.

Publicitate