Piromană arestată! O femeie de 37 de ani a incendiat, rând pe rând, 5 case!

O femeie în vârstă de 37 de ani din orașul Sebiș, județul Arad, a fost arestată preventiv pentru incendierea a cinci case, cauzând pagube materiale de aproximativ 200.000 de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Arad, în perioada 22 iulie – 6 noiembrie a.c., cinci incendii au izbucnit pe strada Crișului din localitate, afectând mai multe imobile.

Deși nu au fost raportate persoane rănite în urma acestor evenimente, pagubele materiale au ridicat valoarea totală a distrugerilor la 200.000 de lei. Autoritățile au deschis dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă în toate cazurile, indicând suspiciunea că incendiile ar fi fost provocate intenționat de o persoană.

Polițiștii, în urma investigațiilor, au identificat femeia de 37 de ani care locuia în proximitatea imobilelor afectate.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile.

În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore”, a precizat sursa citată.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, sub acuzațiile de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

Faptele comise de aceasta au șocat comunitatea locală, iar ancheta continuă pentru a stabili motivele exacte ale acțiunilor sale și pentru a aduce justiție în acest caz de incendiere în serie.

Publicitate