Pisică testată din greșeală pentru COVID-19. Cât a plătit proprietarul pentru test

Un bucureștean, iubitor de animale, s-a trezit că are de plătit o factură consistentă după ce pisica sa, pe care a dus-o la control veterinar, a fost testată din greșeală și pentru noul coronavirus.

Povestea pisicii care a fost testată pentru depistarea COVID-19 a fost relatată de fostul senator Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, stăpânul pisicii.

Acesta a povestit că a găsit animalul pe stradă și după ce a deparazitat-o și a îngrijit-o a dus-o la veterinar pentru un control.

Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine (…) are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de medicină veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită”, a povestit fostul senator Marinescu la Antena 3

El a continuat povestea arătând că după ce a așteptat o bună bucată de vreme, a completat un formular și după ce a spus ce simptome are pisica sa, a primit o factură în valoare de 690 de lei, o sumă consistent.

Când a cerut explicații în legătură cu aceste costuri, Marius Marinescu a aflat că pisica a fost testată pentru depistarea noului coronavirus, chiar dacă el nu a cerut acest lucru.

Am așteptat acolo o oră și jumătate, după care am completat un formular, am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin.

Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin”, a povestit fostul senator în cadrul unei emisiuni, conform Antena3.

Publicitate