Pisicuța care a mers singură la spital pentru a naște, își caută stăpân! „A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni”

Miți, pisica din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers singură la o clinică veterinară pentru a naște, își caută un nou cămin. Medicii care au îngrijit-o au lansat un apel emoționant pe Facebook pentru a-i găsi un stăpân iubitor.

Deși povestea ei a fost mediatizată și a primit multă atenție, nimeni nu a dorit să o adopte pe Miți.

În aprilie, Miți a devenit cunoscută după ce a ales să meargă singură la @arcadiavetiasi pentru a-și aduce pe lume cei patru pui. „A simțit că spitalul veterinar e o decizie bună și că va putea să își crească puiuții în siguranță la noi,” a scris pe Facebook unul dintre medicii clinicii.

Povestea ei a fost preluată de televiziuni și ziare, atrăgând atenția multor oameni din Iași și din întreaga țară.

Cei patru puiuți ai lui Miți au fost adoptați rapid, însă pisica mamă a rămas fără un cămin permanent. „Mama Miți a rămas a nimănui și a unui colectiv întreg de medici, care fac cât pot, cum pot, pentru ea, în vâltoarea pacienților și a aglomerației,” a adăugat medicul. Deși au primit sute de comentarii și mesaje pentru Miți, nimeni nu a mai venit să o vadă și să o adopte.

Medicii fac un apel către comunitate pentru a-i găsi lui Miți un stăpân responsabil și iubitor. „Vă rog să ne ajutați să îi găsim o căsuță. Vă spun de pe acum condițiile noastre, că pisici „pe lângă casă” avem cu toții.

Stăpâni responsabili, la bloc sau la casă (important e să fie păzită bine), stăpâni din Iași, să avem posibilitatea să ne ocupăm noi din punct de vedere medical de ea, să o iubească pe măsura inteligenței pe care o are,” a explicat medicul.

Povestea lui Miți este un exemplu emoționant de inteligență și instinct matern, iar medicii speră că cineva va răspunde apelului lor și îi va oferi pisicii un cămin permanent și iubitor.

Publicitate