Poliția, chemată la sediul DSP: Directorul general ar fi fost lovit de către directorul economic! – VIDEO

Sediul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad a fost din nou locul unui incident tensionat, când Cecilia Irimie, directoarea instituției, a solicitat intervenția poliției, afirmând că a fost agresată de Iuliu Gheorghe Penzeș, directorul economic al DSP-ului.

Conform relatărilor, evenimentele au avut loc în timpul unei sesiuni de semnare a unor documente esențiale pentru procesele financiare. Situația a escaladat atunci când Penzeș ar fi refuzat să semneze anumite acte, determinând-o pe Irimie să cheme alți angajați pentru a înregistra refuzul acestuia.

Publicitate

Într-o încercare de a documenta incidentul, directorul economic a început să filmeze colegii chemați de directoarea DSP Arad. Însă situația a degenerat, iar în înregistrare se poate auzi vocea disperată a directoarei, care repetă că este agresată.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, incidentul este investigat în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe, implicând o femeie de 49 de ani și un bărbat de 63 de ani.

Autoritățile au precizat că cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Acesta nu este primul incident notabil petrecut la DSP Arad, poliția fiind chemată anterior în februarie 2023, într-o situație în care directorul economic ar fi adus la birou un aparat cu electroșocuri și un spray cu piper, provocând panică printre colegi.

Surse din cadrul DSP Arad au confirmat că directorul economic, Gheorghe Iulian Penzeș, a fost surprins și înregistrat amenințându-și colegii cu dispozitivele menționate, generând o atmosferă de intimidare și tensionare a relațiilor în cadrul instituției.

Publicitate