Poliția se află în alertă după ce a fost găsită o grenadă lipită de ușa unei vedete TV

Un obiect care seamănă cu o grenadă a fost descoperit la poarta vilei unde locuiește mama Andreei Tonciu, generând o alertă maximă în cartier. Incidentul a fost raportat de Realitatea Plus, iar autoritățile au intervenit prompt pentru a asigura perimetrul și a elimina orice potențial pericol.

Mama Andreei Tonciu a sunat la numărul de urgență 112, după ce a observat obiectul suspect în curtea casei sale. Echipele de geniști au ajuns rapid la fața locului, iar circulația pe strada respectivă a fost restricționată atât pentru pietoni, cât și pentru vehicule.

În paralel, autoritățile desfășoară o anchetă pentru a determina cine ar fi putut plasa un astfel de obiect periculos. Sursele citate de Realitatea Plus indică faptul că dispozitivul ar fi fost agățat de poarta curții, amplificând îngrijorările cu privire la securitatea zonei.

Incidentul a stârnit panică în rândul locuitorilor, mai ales că în aceeași zonă locuiește și o altă vedetă cunoscută, Viorica de la Clejani, potrivit realitatea.net. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să ia toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor.

Publicitate