Polițist de la Rutieră: „Dragă Moș Crăciun, anul acesta vreau să-mi trimiți o tonă de asfalt să astupăm gropile astea” – VIDEO

Am făcut o serie de articole în care am vorbit despre altfel de polițiști, despre acei lucrători de poliție care se diferențiază și se distanțează destul de mult de amprenta negativă pusă de populație acestei instituții.

Kovacs Valer, un agent din Timisoara, avertizor de intergitate in Politia Romana, a trecut prin situatii extrem de frustrante, el fiind dat afara tocmai din cauza atributiilor fisei postului. A fost reangajat din cauza presiunii publice, insa la Arad.

Agentul de poliție cunoscut pentru atitudinea sa deschisă și implicarea în problemele sociale, a devenit recent subiect de discuție pe rețelele de socializare datorită unui mesaj postat pe TikTok.

Filmarea surprindea o groapă adâncă în asfaltul unei autostrăzi din România, iar mesajul său adresat lui Moș Crăciun a captat atenția a sute de internauți.

„Dragă Moș Crăciun, anul acesta vreau să-mi trimiți o tonă de asfalt să astupăm gropile astea, ca să nu mai facem bărcuțe în baltă. Astea sunt niște plombe de cea mai înaltă calitate.”

Postarea sa a strâns sute de comentarii de la utilizatorii rețelei, mulți dintre aceștia felicitându-l pentru curajul de a aduce în atenție această problemă presantă a infrastructurii rutiere din țară.

 

@kovacs.valer.oficial #romaniatrista #romaniamafia #romaniaforyou #romaniantiktok #politiarutiera #politistipeviata #autostrada #romaniamagica @CNAIR SA ♬ sunet original – Kovacs Valer 🇷🇴👮

Publicitate