Poliţist făcut K.O., cu un pumn, de un recidivist beat, pe o stradă din București

Un polițist a fost făcut K.O., azi-noapte, după ce a încercat să calmeze un bărbat care deranja ordinea și liniștea publică.

Polițistul s-a apropiat de bărbat să-l calmeze, moment în care a primit un pumn în față. Agentul s-a prăbușit la pământ, iar agresorul a fost imobilizat imediat de colegii polițistului.

Publicitate

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor.” – este mesajul transmis de Sindicatul Europol pe rețeaua de socializare.

Polițist făcut K.O.

Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru. Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor.

Gepostet von Sindicatul Europol am Sonntag, 5. Juli 2020

Publicitate