Polițist local rupt în bătaie, în plină stradă, de față cu soția sa (VIDEO)

Incident extrem de grav, asear,ă pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Poliţistul local Alexandru Varga se întorcea acasă la volanul maşinii personale împreună cu soţia. La un moment dat, într-o zonă luminată pe strada sus-amintită, un individ a aruncat un bolovan în parbrizul maşinii, obligându-l să oprească.

În acel moment un BMW negru l-a blocat, iar din interior au coborât patru indivizi, care au tăbărât pe el şi l-au bătut crunt. Soţia a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor indivizii au dispărut, conform vasiledale.ro.

În video se poate observa cum poliţistul local este lovit cu pumnii şi cu picioarele de cei trei agresori.

Iniţial, suspecţii l-au urmărit pe poliţistul local în trafic, iar după ce acesta şi-a luat soţia de la servicu, cei trei i-au aruncat o piatră în parbriz şi l-au blocat în trafic.

A urmat apoi o luptă în care poliţistul a fost bătut şi lăsat să zacă pe stradă.

La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană, care a aruncat cu o piatră înspre mașina sa.

Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani.  Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate.
Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare„, se arată într-o informare a Poliţiei.