Poliţiştii, alertați din cauza unor picioare care ieşeau dintr-un covor rulat, într-o mașină! (FOTO)

Poliţiştii britanici care au verificat un autoturism de pe geamul căruia se observa o pereche de picioare ce ieşeau dintr-un covor rulat, au fost uşuraţi să constate că ele aparţineau unui manechin din plastic îmbrăcat ca personajul de basme Făt Frumos.

Şoferul acelui vehicul, care ducea manechinul la o petrecere aniversară tematică, a primit recomandarea „să evite pe viitor ca astfel de circumstanţe să se producă din nou”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din comitatul Cambridgeshire, scrie observatornews.ro.

„Atunci când am primit un telefon sâmbătă la ora prânzului prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 şi că o pereche de picioare puteau fi văzute ieşind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune în mod natural în mintea persoanei care ne-a informat, precum şi în centrul nostru de control.

Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofiţerii noştri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare… care îi aparţineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică!”, au adăugat poliţiştii britanici.

„Şoferului i-a fost transmisă recomandarea să evite ca astfel de circumstanţe să se producă din nou! Din fericire, a fost o alarmă falsă”, precizează comunicatul Poliţiei din Cambridgeshire.