Polițiștii locali au amendat câțiva tineri care dansau breakdance pe zebră, după care apelau la mila publică!

Un român, un spaniol şi un italian s-au gândit la o metodă inedită de a face bani fără a depune prea mult efort. Cei trei dansau breakdance, după care apelau la mila publică, fix pe trecerea de pietoni, într-o zonă extrem de circulată din Braşov.

Oamenii legii nu au fost încântaţi de figurile de acrobaţie, şi astfel, cei trei „artişti” au fost sancţionaţi, informează observatornews.ro.

În timp ce circulaţia autoturismelor era oprită de culoarea roșie a semaforului, cei trei executau diverse mișcări acrobatice, în mijlocul trecerii de pietoni, iar mai apoi apelau la conducătorii auto pentru a fi răsplătiți pentru prestaţie.

Numai că, bărbaţii nu au luat probabil în calcul faptul că vor da nas în nas şi cu oamenii legii. Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale Brașov, unde au fost efectuate verificări în vederea identificării acestora. Astfel, oamenii legii au descoperit că unul dintre aceștia era cetățean român, un altul, cetățean spaniol, iar cel de al treilea, cetățean italian.

Nu se ştie câţi bani au strâns prin noua metodă de cerşit. Un lucru este însă cert: vor trebui să achite o amendă în cuantum total de 500 de lei.

Polițiștii locali le-au adus la cunoștință ”acrobaților” că au încălcat prevederile art. 2, pct. 3 din Legea nr. 61/1991, *republicată, și i-au sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 500 lei, a transmis Poliţia Locală Braşov pe pagina de Facebook.