Poveste de dragoste ca în filme între o pensionară de 82 de ani și un bărbat de 36!

Facebook a unit destinele a doi amorezi. Ea are 82 de ani, iar el doar 36. Dar nu este loc de interpretări când e vorba de dragoste. S-au cunoscut pe Facebook în 2019, iar un an mai târziu s-au căsătorit. 

Iris Jones și Mohamed Ahmed Ibriham s-au cunoscut în urmă cu trei ani pe Facebook. Ea, britanică, iar el, egiptean.

Dragostea lor a avut de așteptat aproape un an pentru el să primească o viză pe 3 ani de ședere în Marea Britnie, astfel încât să se poată muta cu iubita sa soție, în casa acesteia din Weston-super-Mare.

La începutul lunii martie a acestui an, Mohamed a părăsit domiciliul conjugal, pentru a ajunge înapoi la Cairo, pentru a-și vizita tatăl, grav bolnav, însă și-a asigurat partenera de viață că se va întoarce la ea cât de curând, atunci când situația tatălui lui se va stabiliza.

Povestea celor doi a ajuns în atenția publică după ce Iris a împărtășit presei detalii despre viața ei intimă cu Mohamed. Căci femeia, la cei 82 de ani, nu s-a sfiit să le mărturisească jurnaliștilor britanici că tânărul său soț „o face să se simtă din nou virgină”.

De asemenea, în timpul unui interviu recent acordat emisiunii TV This Morning, ea le-a spus gazdelor „Pielea mea este foarte subțire. Este ca un șervețel. Mohamed trebuie să fie atent când mă atinge, pentru că îmi rupe pielea. Dragostea doare”.

Într-o altă apariție, lui Iris i s-a alăturat soțul ei, Mohamed, care le-a spus telespectatorilor că ar putea „să se ducă dracului” dacă se îndoiesc de relația lui cu soția sa.

„Dragostea nu cunoaște diferențele între vârstă, sau țări, aceasta este viața noastră, Iris m-a ales pe mine și eu am ales-o pe Iris.

Vreau să spun celor care ne atacă dragostea, că nu este treaba voastră, concentrați-vă viețile viețile voastre. Asta e tot”, a mai spus Mahomed.

De altfel, cei doi au negat vehement în repetate rânduri că Mohamed s-ar fi însurat cu Iris pentru bani sau pașaport. „Nu-mi pasă unde trăim sau cât de bogată sau săracă este, vreau doar să fiu cu Iris.

Oamenii cred că sunt cu ea din motive greșite. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și mulți oameni își doresc să fie aici, dar nu mă deranjează. Sunt pregătit să trăiesc cu ea oriunde în lume”, a mai declarat Mohamed pentru MailOnline la începutul acestui an.

sursa: libertateapentrufemei.ro.