Povestea Loredanei, șofer de camion în Europa! ”Există șoferi care mă judecă din cauza aspectului meu fizic”

Loredana Zainea, o româncă de 28 de ani, a devenit șofer de camion în Marea Britanie, pe urmele bunicului ei. Tânăra susține că mulți bărbați sunt surprinși să o vadă la volanul camionului.

Ea este Loredana, șoferița de TIR superbă ca un fotomodel!: „Există bărbați care mă judecă”. Loredana Zainea, în vârstă de 28 de ani locuiește în Daventry, Northamptonshire, de 5 ani, acolo unde a ales să îmbrățișeze meseria de șofer de camion.

Românca în vârstă de 28 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru o publicație britanică că încă mai există șoferi de camion care o judecă. În plus, Loredana susține că i se spune că nu știe să conducă la fel de bine ca un bărbat.

Tânăra femeie îi uimește de fiecare dată, bărbații rămân cu gura căscată când o văd conducând. Loredana calcă pe urmele bunicului ei. Bărbatul era șofer de camion în România.

Dar Loredana spune că se confruntă cu prejudecăți în fiecare zi în meseria ei. Ea a adăugat: „Deși consider că îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion de sex masculin care mă judecă din cauza aspectului meu fizic și pentru că sunt femeie.

Sunt oameni care spun că nu voi putea parca bine camionul sau că nu voi putea face treaba la fel de bine ca un bărbat“, spune tânăra.

Loredana este din România și lucrează de 5 ani ca șoferiță de TIR în Marea Britanie. Ea consideră că este „îmbucurător” să se descurce într-o industrie dominată de bărbați

„Când mă urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce sunt capabilă și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să-mi arăt abilitățile pentru a nu fi judecată pentru munca mea”, a dezvăluit tânăra românca pentru publicația britanică Daily Star .

Loredana Zainea a povestit și cum a început pasiunea ei pentru camioane: „Bunicul meu a fost șofer de camion în România și el este sursa mea de inspirație. Mă lua cu el în curse care nu erau prea departe. Eram atât de entuziasmată să plec cu el și să mă plimb cu camioanele”, a mărturisit tânăra de 28 de ani.