Povestea uluitoare a femeii de 23 de ani ce a devenit mamă pentru 20 de bebeluși în ultimul an!

O femeie din Georgia a devenit mama a 20 de bebeluși în ultimul an și nu exclude ca, pe viitor, familia ei să devină și mai numeroasă.

Kristina Öztürk, în vârstă de 23 de ani, și-a întâlnit soțul milionar, pe Galip Öztürk, în vârstă de 57 de ani, în timpul unei călătorii în Georgia, unde omul de afaceri s-a mutat după ce a fost condamnat la închisoare pe viață în țara sa natală, Turcia, notează observatornews.ro.

Cei 20 de bebeluși au fost aduși pe lume cu ajutorul mamelor surogat. Cei doi aveau deja un copil împreună când au luat decizia de a apela la mame surogat pentru ca familia lor să devină și mai numeroasă într-un timp relativ scurt. Costurile s-au ridicat la peste 160.000 de euro, iar acum se bucură împreună de o casă plină cu 21 de copii.

Pentru că i-ar fi fost imposibil să se împartă în același timp la 21 de copii, tânăra mamă se bucură de ajutorul a 16 dădace. Când Kristina, originară din Rusia, l-a cunoscut pe Galip, care fusese căsătorit anterior, au împărtășit visul unei familii cu mulți moștenitori.

Acum, tânăra spune că este alături de copiii ei tot timpul și face „toate lucrurile pe care le fac în mod normal mămicile”.

Galip și Kristina, care o aveau deja pe Victoria, în vârstă de șase ani, și-au întâmpinat primul copil provenit de la o mamă surogat, un băiat numit Mustafa, în martie 2020.

Familia milionară, care locuiește într-un conac cu trei etaje, folosește în fiecare săptămână 20 de pachete mari de scutece și 53 de pachete de formulă pentru bebelușii care au între patru luni și 14 luni.

 

”Ne costă aproximativ 5.000 – 6.000 de dolari pe săptămână lucrurile esențiale pentru toți copiii. Uneori puțin mai mult, alteori puțin mai puțin”, a spus tânăra mamă.

Femeia spune că fiica ei de șase ani este încântată și iubește să se joace cu frații ei, să îi hrănească sau să le citească basme. Kristina spune că nu planifică mai mulți copii surogat în viitor, dar nu exclude să aibă mai mulți copii în mod natural.

”Vreau să îmi planific o sarcină, dar nu imediat, pentru că deocamdată trebuie să fiu aproape de bebelușii mei. Este greu să fii mamă pentru 21 de copii când ești însărcinată”, a mai spus ea.

Omul de afaceri Galip Öztürk, care lucrează în turism, transport și finanțe, este originar din Turcia, dar locuiește în Georgia din 2013, potrivit Forbes. Este fondatorul companiei turcești Metro Holding și are o investiție în valoare de 500 de milioane de dolari în Georgia.

În 2012, Öztürk a fost condamnat la închisoare pe viață de către instanța penală din Istanbul pentru că ar fi incitat la uciderea unui angajat al companiei. El a negat acuzațiile și a cerut achitarea, dar ulterior a intrat în „exil autoimpus”, relatează Bloomberg.