Prefectul Soroceanu către primarul Chitic: ”cu ce v-au greșit aceste familii?”

Prefectul Daniela Soroceanu a avut o intervenție legată de situația familiilor sinistrate în urma inundațiilor din luna iunie din cartierul Văleni, Piatra-Neamț.

Aceasta a semnat documentele referitoare la acordarea sumelor de bani ca ajutoare de urgență pentru înlăturarea pagubelor inundațiilor și în același timp îl acuză pe primarul Dragoș Chitic că nu i-a păsat și nu s-a implicat în rezolvarea acestor probleme.

Publicitate

Mai jos, declarația Danielei Soroceanu, prefectul județului Neamț:

OAMENI înainte de POLITICĂ!

26 de familii vor primi ce le-a fost REFUZAT de către Primăria Piatra-Neamț și de către primarul Dragoș Chitic! 
Dacă lor nu le pasă pentru că sunt POLITICIENI, eu sunt un funcționar public, plătit din banii dumneavoastră și port pe umeri responsabilitatea rezolvării problemelor nemțenilor!

Astfel că, în urma reclamațiilor făcute de acele familii din Văleni, UITATE de către administrația locală, am semnat pentru acordarea sumelor de bani, ca ajutoare de urgență pentru înlăturarea pagubelor produse de inundațiile din luna trecută! Așa arată normalitatea, în viziunea mea: drepturi egale pentru cetățeni egali!

Îmi doresc ca această postare să fie un semnal de alarmă pentru politicienii locali! Oamenii trebuie să fie ascultați și problemele lor să le fie rezolvate, chiar și atunci când nu este campanie electorală! Doar așa vom putea progresa!

Nu în ultimul rând, adresez o întrebare publică domnului primar de Piatra-Neamț: Cu ce v-au greșit aceste familii astfel încât să le luați de la gură o bucată de pâine, la care aveau DREPTUL?! Dacă nu puteți oferi un argument pertinent pentru care ați uitat să puneți aceste familii în raportul operativ, măcar un sentiment de empatie sau de remușcare față de acei oameni simpli să aveți în această seară!

Voi continua să lupt pentru drepturile tuturor cetățenilor acestui județ! Pentru nemțeni, pentru Neamț!

Publicitate