Premierul Cîțu, huiduit la Iași, în fieful PNL: ””Sosește bufonul lui Iohannis! Ați aruncat țara asta în haos!”

În jur de 20 persoane l-au așteptat astăzi pe Florin Citu sosit la Iasi, în contextul alegerilor interne din PNL. Ieșenii i-au cerut sa plece la pachet cu Klaus Iohannis.

Iașul este considerat fief PNL, pentru că atât Consiliul Județean cât și municipiul Iași sunt conduse de membri PNL, Costel Alexe și Mihai Chirica. Cei de la SPP au cerut oamenilor sa se îndepărteze pentru a crea un culoar de acces premierului.

Oamenii au răspuns ca nu deranjează, moment în care un SPP-ist le-a replicat ca o sa discute “altfel”. Atunci oamenii au răbufnit, informează Aloiasi.ro.

”Sosește bufonul lui Iohannis”, au strigat protestatarii în momentul în care premierul Florin Cîțu și-a făcut apariția. Florin Citu nu s-a oprit pentru a vorbi cu oamenii intrând în sala de conferințe.

La finalul vizitei sale din Iasi, Florin Citu a fost asteptat de aceeasi oameni, care i-au cerut demisia. De asemenea, Nelu Tataru a fost ajuns din urma de ieseni fiind apostrofat. “Dati-va demisia, gunoaielor”, a strigat un barbat.