Preot prins băut la volan cu 1,35 ‰, după ce anul trecut a fost condamnat pentru aceeași faptă!

Un preot din județul Neamț a fost surprins în trafic conducând sub influența alcoolului. Șocant este faptul că nu e la prima abatere de acst fel, fața bisericească fiind condamnat în trecut tot pentru conducere sub influența alcoolului.

Jurnaliștii de la zch.ro spun că polițiștii au bănuit că preotul era băut, l-au testat, iar rezultatul a fost șocant, 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu este prima dată când acesta cade în aceeași abatere. În urmă cu ceva vreme, tot pe când era băut la volan, i-a ieșit în cale un echipaj de la rutier. După semnalul regulamentar de oprire, șoferul a tras pe dreapta, a coborât din mașină și a încercat să fugă de anchetatori, fiind prins în scurt timp.

Același preot a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Târgu Neamț pentru fapte similare. În aprilie anul trecut el a primit o pedeapsă de 9 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea sub supraveghere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Prin aceeași sentință a fost obligat la 30 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Vânători-Neamț sau Primăria Târgu Neamț. Tot atunci judecătorii i-au interzis să se mai urce la volan timp de 3 luni.

Publicitate