Prima zi de școală a început cu o păruială între două eleve care își ”disputau” un băiat! – FOTO

Prima zi de școală pentru elevele din clasa a XI-a s-a transformat într-un episod tulburător de violență în orașul Botoșani.

O altercație intensă a avut loc pe strada Cuza Vodă, atrăgând atenția nu doar a martorilor din zonă, ci și a șoferilor care treceau prin apropiere. Imaginile cu cele două eleve în confruntare au fost imortalizate și distribuite pe platforma de știri stiri.botosani.ro.

După o investigație rapidă și eficientă a Poliției, cele două tinere implicate în altercație au fost identificate și sancționate cu amenzi în valoare totală de 500 de lei pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, în special pentru provocarea de scandal.

Mai mult decât atât, autoritățile au inițiat un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, continuându-și cercetările pentru a stabili responsabilitățile exacte în acest incident.

Delia Nenișcu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), a declarat: „Au fost identificate și au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 500 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, respectiv, provocare de scandal. Totodată, sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”

Potrivit martorilor oculari, cele două eleve au recurs la violență fizică, folosind pumni și chiar tragându-se de păr una pe cealaltă. Incidentul a fost oprit de intervenția promptă a patronului unei terase din apropiere, care a reușit să le despartă pe cele două tinere furioase.

Se pare că conflictul a izbucnit din cauza unui băiat, tensiunile crescând treptat până la punctul culminant al violenței. Autoritățile insistă asupra importanței soluționării conflictelor în mod pașnic și respectuos, pentru a evita consecințele legale și personale grave.