Primar ”vizitat” de mascați după ce ar fi hărțuit mai multe eleve în sediul primăriei! – AUDIO

Polițiștii din București, însoțiți de o echipă de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS), efectuează două percheziții domiciliare, după ce o minoră l-a acuzat de agresiune se.xuală pe primarul unei localități din Teleorman, spun surse din anchetă.

Perchezițiile se vor desfășura în comuna Botoroaga, în vederea depistarii suspectului și ridicării mai multor mijloace de proba. O minoră în vârstă de 17 ani a sesizat poliția, pe 6 septembrie, că în timp ce se afla pe raza comunei Botoroaga, jud. Teleorman, a fost agresată de către Cojocaru Mihail, primarul localității.

Fata a spus că primarul a atins-o pe picior, a luat-o în brațe si a încercat să o sărute.

Reporterii publicației explozivnews24.ro au intrat, în exclusivitate, în posesia unor înregistrări audio, unde două fete, de 14 și 15 ani, spun cu lux de amănunte cum erau abordate de un primar din Teleorman, trecut de 60 de ani.

Primarul a fost contactat telefonic de către sursa sitată, reltând amănunte din ziua când a întâlnit-o pe tânăra care îl acuză de agresiune se.xuală.

Întâlnirea a avut loc în ziua de 21 august 2023, o zi caniculară, la benzinăria de pe raza localității Târnava.

Adolescenta mergea pe jos, iar primarul cu mașina.

”Pe drum am luat-o. Am oprit și am întrebat-o: ”Vrei să te duc?”, pentru că eu merg până la primărie. Ea vorbea la telefon și chiar i-a spus interlocutorului că se urcă în mașina primarului. Până la primărie, am făcut două minute, două minute jumate, iar eu duc mașina în curtea instituției.

Acolo i-am zis să meargă prin curtea liceului pentru a ajunge la parc, nu avem gard între instituția de învățământ și primărie. Ea a zis că sunt câini, iar eu i-am zis că merg până în primărie să iau niște pâine, pentru a goni câinii.

A intrat și ea până în hol, am ieșit în zece secunde, pe ea am dus-o la parc și m-am întors la primărie. Nu au cum să mă implice în toată treaba asta, pentru că eu am mers doar pe șosea, doar zece secunde am stat în primărie”, așa explică primarul Cojocaru, întâlnirea cu minora.

Edilul consideră că toate aceste ”făcături” sunt create de adversarii politici din comună, cu precădere de către un cetățean cu care are un conflict mai vechi. Pe fir au intrat și polițiștii de la București, acolo unde s-a și depus plângerea penală.

Mai mult, Mihail Cojocaru recunoaște faptul că, în data de 8 septembrie, la sediul primăriei din comună s-au prezentat ofițerii de caz, care au solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul clădirii autorități publice locale, dar și de pe stradă.

”Au venit și au ridicat aparatura video, care nu funcționează de aproximativ șase luni, acum avem un contract de câteva zile ca să o repare, nu mai mergeau antenele de sus de pe liceu. Dar, au mai luat de la alte unități de pe traseu.

Au cerut camerele video din primărie și strada principala. Nu a venit nimeni să-mi ceară altceva, nici în documentul prezentat vineri nu se comunică faptul că aș avea vreo calitate în acest dosar”, a mai precizat primarul.

Se pare că fata de 17 ani, care a avut curajul să depună o plângere împotriva edilului nu ar fi singura ”victimă” a acestuia și că de-a lungul anilor, Cojocaru a ”încercat” și cu alte fete, tot minore și ele.

Scuzele și declarațiile lui Cojocaru pălesc în fața înregistrării audio pe care o vom prezenta în rândurile de mai jos. Vă avertizăm încă de la început că sunt informații cu impact emoțional.

Reporterii explozivnews24.ro au intrat în posesia unor mărturii a două fete, de 14, respectiv 15 ani, care povestesc cum au fost abordate de primar și ce propuneri ”indecente” le-a făcut, în schimbul unor sume de bani. Pentru că sunt minore, o să le protejăm identitatea.