Primăria nu a găsit saci destul de mari să acopere indicatoarele care nu sunt valabile în acest moment!

Administrația Carabelea crează din nou haos pe străzile municipiului Piatra-Neamț.

După ce zilele trecute au montat indicatoare rutiere pe varianta orașului, iar la 24 de ore și-au dat seama de prostie și le-au acoperit cu saci negri, astăzi ne întâlnim cu unele temporare care duc în eroare participații la trafic.

În mai multe locuri din oraș au fost montate indicatoare rutiere temporare de orientare, care arată că spre podul de la spital circulația este interzisă, șoferii trebuind să aleagă rute alternative.

Cei care locuiesc în Piatra-Neamț nu iau în seamă aceste indicatoare pentru că știu că podul nu a intrat în lucru și se poate merge fără probleme pe acolo.

Dar ce ne facem cu cei din afara orașului sau din alte județe, care vin în oraș și trebuie să respecte indicatoarele temporare de orientare, pentru că ei nu cunosc epopeea cu dărâmarea podului?

Deși primăria nu a reușit să facă rost de toate avizele necesare demolării podului, s-a grăbit în schimb să monteze indicatoare prin oraș ca să bulverseze și mai mult șoferii. Orice administrație competentă știe că astfel de indicatoare se montează atunci când încep lucrările pe sectorul de drum respectiv, nu cu o lună înainte.

O explicație cel puțin penibilă venită de la cei care aplaudă inițiativele primarului Carabelea a fost aceea că amplasarea acestor indicatoare este ca populația să se obișnuiască cu noile trasee.

Ceea ce nu știe administrația Carabelea este că un indicator rutier montat pe marginea drumului își produce efectul din acel moment, iar șoferii care nu le respectă riscă sancțiuni.

Adevărul este că de când la conducerea primăriei a venit liberalul Carabelea, haosul, habarnismul și experimentele administrative de tot felul pun la grea încercare cetățenii orașului

Iar aceste lucruri se fac cu largul concurs al Poliției Rutiere Neamț, care doarme in papuci în loc sa tragă primăria de urechi și reacționează doar dacă presa mai întreabă cate ceva.

sursa foto: grupul Impreuna pentru Piatra Neamt / Facebook

disclaimer