Primăria Piatra-Neamț readuce magia sărbătorilor cu Pfizer, Moderna și Johnson

Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria Municipiului Piatra-Neamț anunță locuitorii că Magia Sărbătorilor va fi ”readusă” la Centrul de vaccinare de la Târgul de Crăciun.

Să legi magia sărbătorilor de activitatea de vaccinare este cât se poate de ciudată, atât ca și simbol dar și ca mesaj; la fel cum ciudat este și îndemnul primarului Carabelea care vede o provocare în a avea grijă unii de ceilalți. În orice caz, nu mai miră pe nimeni modul în care primăria municipiului Piatra-Neamț alege să comunice cu cetățenii.

Comunicat de presă – Primăria municipiului Piatra-Neamț:

Împreună readucem „Magia Sărbatorilor – Centru de vaccinare la Târgul de Crăciun

Pentru a fi mai aproape de tine, am deschis încă un centru de vaccinare la Piatra-Neamț. Acesta a fost amenajat într-una din căsuțele pregătite pentru Târgul de Crăciun la Curtea Domnească și va funcționa în perioada 1-13 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00.

Dragi pietreni, vă așteptăm să petrecem sărbătorile de iarnă împreună. Dar trebuie să ne asigurăm că respectăm și regulile. De aceea fac un apel și în același timp o provocare: aveți grijă de voi, aveți grijă de ceilalți! Vă invit să vă vaccinați și să petrecem Crăciunul împreună. ” a declarat primarul Andrei Carabelea

Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza cărții de identitate sau a certificatului de naștere, în cazul minorilor. Activitatea se va organiza cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, oferindu-se condiții optime pentru desfășurarea procesului de vaccinare.

Vor fi disponibile în acest centru serurile Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson și vor putea fi vaccinate persoanele adulte și copiii cu vârste peste 12 ani.

Dacă vrei să știi că toți ai tăi sunt bine și îi poți întâlni în siguranță, vaccinează-te!

Sărbători cu sănătate tuturor!  – este mesajul primăriei Piatra-Neamț.