Primarul Carabelea, aflat în concediu în Austria, pretinde că vizitează șantierele din Piatra-Neamț

Primarul municipiului Piatra-Neamț a anunțat din prima zi după minivacanța de Anul Nou că a început anul în forță, ca un adevărat gospodar, cu vizite pe teren la mai multe proiecte pe care Primăria Piatra-Neamț le desfășoară.

„Am început Noul An cu vizite pe teren la mai multe proiecte în desfășurare, pe care le vom finaliza în curând.” – a transmis Andrei Carabelea pe 3 ianuarie.

Publicitate

Astfel, începând de miercuri, 3 ianuarie, Carabelea a postat zilnic câte un clip video în care, așa cum declară, se află pe teren, în vizite pe șantierele din oraș (vezi video AICI).

Chiar dacă acele șantiere nu ar fi trebuit să mai existe, iar majoritatea proiectelor trebuiau încheiate de anul trecut (vezi articolul AICI), să mergi pe teren din primele zile ale anului este un gest, de altfel, de lăudat pentru edil.

Asta dacă nu ar fi o altă minciună, de data asta de cel mai prost gust. Pentru că, în această perioadă, primarul Andrei Carabelea este în concediu și se pare că se află la schi în Austria, după cum a menționat și prefectul de Neamț, în niciun caz pe teren, printre lucrările din Piatra-Neamț.

Potrivit unor surse din jurul edilului, se pare că acele clipuri video pe care le postează în aceste zile au fost realizate de anul trecut, iar primarul nu se află pe niciun șantier în aceste zile.

Am încercat să-i luăm un punct de vedere, prin reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț, întrebând cum este posibil să fie și la schi în Austria și pe șantierele din oraș, dar până la acest moment nu am primit nicio reacție.

De ce a ținut Carabelea să publice acele clipuri susținând că în aceste zile se află pe teren, nu știm, dar poate ne va răspunde după ce se întoarce din concediu. Un răspuns ar fi, așa cum am mai spus, că anul acesta este an electoral, iar așa cum a declarat într-o emisiune, primarul Andrei Carabelea „va juca” mai mult politic.

Publicitate