Primarul care ar fi violat fetița de 12 ani, rămasă însărcinată, a fost eliberat de procurori

În mod surprinzător, primarul care este acuzat că ar fi violat o fetiță de doar 12 ani a fost eliberat după ce fusese reținut 24 de ore.

Procurorul de caz a dispus ca primarul din Ștefăneștii de Jos să fie eliberat, după ce tot acesta dispusese reținerea edilului.

Primarul din localitatea ilfoveană Ștefăneștii de Jos este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea că ar fi violat o fetiță în vârstă de 12 ani, împreună cu alți doi bărbați, într-o baracă de pe malul bălții pe care o deține în comuna Dascălu.

Primarul Robert Ștefan a fost ridicat cu mascații și dus la audieri, alături de alți doi bărbați, după ce polițiștii și procurorii ilfoveni au stabilit că, în urmă cu trei ani, ar fi violat o fetiță în vârstă de 12 ani, care a rămas însărcinată și apoi a născut.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că în primăvara lui 2018, într-o seară în care primarul Ștefan se afla la o petrecere organizată pe malul lacului pe care îl administrează în Dascălu, doi cunoscuți au adus o fetiță care era bătută și fusese deja violată.

Cu toate că era foarte speriată și plângea, primarul ar fi siluit-o, la rândul lui, iar chinurile fetei s-ar fi repetat de mai multe ori.